top of page

Delcorde & Wilberz, verdeler van materiaal
voor boekbinden en verpakkingen in Brussel

Verkoop van boekbinderijbenodigdheden

Als artisanaal familiebedrijf biedt Delcorde & Wilberz een groot aanbod aan producten en diensten aan, afgesteld op de noden van zijn klanten. Boekbinden, papier, karton, canvas, lijm, leer, … Dankzij hun ervaring, hulpmiddelen en uitgebreid aanbod aan diensten beloven zij u een kwaliteitsvolle opvolging en een onvergelijkbaar resultaat.

Uit voorraad hebben wij meer dan 15.000m bekledingsmateriaal, stof, leer, pvc en andere benodigdheden, evenals meer dan 20 ton in voorraad voor papier en karton.
Aarzel niet en contacteer ons nu in Brussel voor meer informatie.

Wacht niet langer en vraag een selectie aan kleurenkaarten en staaltjes aan, zodat u het perfecte materiaal vindt! Delcorde & Wilberz garanderen u een vlekkeloze levering aan een scherpe prijs. Hun offertes zijn eveneens gratis.

Aarzel niet om langs te komen in de Sleeckxlaan 44 in Brussel, open van maandag tot vrijdag van 8.30 (maandag 9.30) tot 12.30 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. U kunt hen ook bereiken via het invulformulier op deze website, telefonisch op 02 242 74 00 of via mail op delcowil@yahoo.fr.

bottom of page